Skip to main content

БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП осъществява сигнално-охранителна дейност със собствени автопатрулни екипи на територията на гр.Пловдив и региона. Нашата услуга охрана със СОТ предоставя спокойствието и безопастността на вашето жилище и вещи. Сигналите от всички охранявани обекти със сигнално охранителна техника (СОТ) постъпват в Оперативен дежурен център, като операторите в центъра поддържат постоянна радиовръзка с автопатрулните екипи. Тя им позволява да ръководят пряко екипите за реагиране и да осъществяват необходимата комуникация с клиентите на услугата.

Фирмата е инвестирала средства в автоматизирани системи за регистрация и контрол на сигналите и действията на автопатрулните екипи, с цел точно изпълнение на договорните отношения с клентите ни:

  • система за мониторинг на сигналите, обработката на данните за получената информация;
  • GPS система за местонахождението и придвижването на автопатрулните екипи;
  • Система за запис на всички разговори в Оперативния-дежурен център и автопатрулните екипи;

БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП разполага с автопатрулни екипи, обучени да реагират мигновено и адекватно при получаване на сигнал. Професионализмът на нашите автопатрулни екипи е гарантиран по време на всяка реакция на сигнал. Всеки един от служителите ни е преминал през специализирана физическа и психическа подготовка и дейността се осъществява с нови и надеждни автомобили, така че да осигури отлично качество и бързина при изпълнение на поставените задачи.

За какви обекти е подходяща услугата сигнално-охранителна дейност (СОД)

  • Апартаменти, къщи, вили и ваканционни селища
  • Офиси, кантори, индустриални и строителни обекти
  • Банкови обекти, касови центрове и други.

Оборудвайки вашият дом или обект със СОТ (сигнално охранителна техника) и доверявайки се на нашата услуга „Охрана със СОТ“ вие може да бъдете спокойни че собствеността ви може да бъде охранявана по всяко време на денонощието.

За повече информация моля свържете се с нас на телефон 0700 70 200 или попълнете нашата форма за контакт. Също така може да ни посетите в нашия Централен офис в гр. Пловдив, ул. „Остромила“ 13 /след Овощарския институт/  със работно време: понеделник – петък, от 08:30 до 17:00.

Също така можете да заявите услуга попълвайки нашате форма и член на нашия екип ще се свърже с вас за да ви предложи нашата услуга охрана със СОТ или да ви предостави алтернатива спрямо вашите изисквания.

Имате нужда от надежден партньор?