За компанията

Охранителна фирма, предоставяща качествени услуги за сигурност на много организации и частни компании в цяла България!

“БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП”ЕООД/BSG/ е основана през 1991 година в Пловдив. В средата на 2018 година компанията сменя собствеността си и инвестира значителни средства в подмяна на материално-техническата база, хардуерното и софтуерното осигуряване, промяна на портфолиото от услуги и повишаване на квалификацията и компетентността на мениджърския и изпълнителския състав.

В осъществяването на дейността си се стремим в прецизност и професионално изпълнение на договорните задължения, коректност в партнирането, за браншова обхватност на охраняваните обекти, за комплексно съчетаване на физическата с техническата охрана, за структурна възможност да се поемат за охрана обекти, в което и да е населено място на територията на страната.

Днес BSG осъществява охранителна дейност на територията на цялата страна и е една от водещите компании в гр.Пловдив.

BSG има интегрирана система за управление по стандарти ISO 9001:2015, OHSMS 18001:2007 и ISO/IEC 27001:2017 с обхват “Денонощна охрана на личността и имуществото на гражданите, на сгради, помещения и стопански обекти, охрана със сигнално-известителна техника, физическа охрана и видеонаблюдение”.